ВиРС Консулт е счетоводно-финансова компания, основана през 2001г., която  успява да се утвърди в сектора на счетоводното обслужване и да привлече голям брой клиенти, използващи счетоводните и осигурителните услуги на фирмата.
Нашия екип е комбинация както от млади и динамични специалисти, така и от счетоводители с дългогодишен стаж, като тази сплав е само една от предпоставките за високото качество на всички наши услуги. Останалите са професионализъм, коректност, индивидуален подход и специално внимание към всеки клиент, независимо дали е вече утвърдено име или току що прохожда в бизнеса.
Предлагаме абонаментно и еднократно счетоводно обслужване, данъчни и трудово-правни консултации, ТРЗ и личен състав, годишно счетоводно обслужване, всички осигурителни услуги.
Цените ни са конкурентни, съобразени с пазарната конюнктура и се определят най-вече от спецификата на дейността и документооборота на конкретния клиент. Запитване относно нашите цени и услуги може да отправите в секцията „Контакти“ на сайта.

Нашият екип

Опитни счетоводители и високо квалифицирани данъчни експерти

Виктория Дончева
Виктория Дончева
Счетоводител
Радостина Лазарова
Радостина Лазарова
Счетоводител
Стоил Лазаров
Стоил Лазаров
Мениджър