Регистрация на фирма

Счетоводна къща ViRS Consult предлага услуга регистрация на фирма. В счетоводна кантораViRS Consult ценим Вашето време. Затова предлагаме да започнем процеса по регистрация преди да ни посетите в няколко лесни стъпки:

1.Помислете добре Как ще се казва вашата фирма и Къде ще бъде адреса, на който ще регистрирате фирмата. Най-честата практика е адреса да бъде този, на който живеете или сте регистриран по лична карта. Възможно е адреса да бъде този на обекта, където ще осъществявате дейност – офис или магазин. 

Проверка дали името, което изберете за вашата фирма е свободно, може да направите като последвате този линк.

2. Обадете ни се на 0889 71 57 47 или ни отправете запитване на office@virs-accounting.com, за да уточним удобен за Вас час за среща в кантората. Помислете внимателно Какво искате да ни питате? Когато ни посетите ще обсъдим с Вас основните въпроси като:

– Коя правна форма е най-подходяща за Вашата дейност от гледна точка на данъчно облагане, социално осигуряване и други?

3. Когато посетите офиса ни ще Ви консултираме за всички въпроси. Част от тях са:

– Ще разберете как да оформите договор за наем на помещение/офис/склад, който ще ползвате, за да го отчитате като разход.

– Ще разберете колко осигуровки ще заплащате на месечна база.

– Ще знаете кога евентуално трябва да се регистрирате по ДДС и какви са специфичните особености.

– Ще Ви разкажем за работата с касов апарат.

– Ще разберете необходим ли Ви е ПОС терминал ако ще осъществявате продажби по интернет или ще приемате плащания с дебитни/кредитни карти.

– Ще разберете на какви изисквания трябва да отговаряте, за да сте изрядни пред всички проверяващи органи.

– Ще разберете как да си планирате разходите и какви фактури и документи са Ви необходими, за да сте изрядни в разходната част на дейността Ви.

Консултацията по тези и други въпроси не се заплаща от Ваша страна.

Изберете си една от двете оферти, които Ви предлагаме:

  • Самостоятелно откриване на фирма от собственика с помощ от наша страна – 160лв. /Офертата е валидна при сключване на договор за счетоводно обслужване/
  • Регистрация на фирма + безплатна консултация за 1 час + 1 месец безплатно счетоводно обслужване от ViRS Consult – 250лв